Накратко, взех си допълнителни уреди за налягане на турбината, налягане на маслото и температурата му. Преди това търсих във форум и интернет като цяло за начин на монтиране. Намерих няколко материала, но те не бяха за моята кола (двигател) точно и в крайна сметка незная как да си монтирам уредите за маслото. Дори ако знаете къде се намира само датчика на маслото ще ми помогнете достатъчно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира датчика на маслото?
Collapse
X
-
От заде на блока. Махаш тръбата след дебитомера и бъркаш на вътре. Ще го напипаш. Един стърчащ е. Даже се и вижда. Но като слагаш уред не трябва да го закачаш за този датчик. Към уреда трябва да имаш отделен датчик. И долу на охладителя на маслото където е и маслениа филтър има две пробки. Там се закачат датчиците за налягане и температура на маслото. Не закачай фабричния датчик. Купи си друг за тази цел.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеОт заде на блока. Махаш тръбата след дебитомера и бъркаш на вътре. Ще го напипаш. Един стърчащ е. Даже се и вижда. Но като слагаш уред не трябва да го закачаш за този датчик. Към уреда трябва да имаш отделен датчик. И долу на охладителя на маслото където е и маслениа филтър има две пробки. Там се закачат датчиците за налягане и температура на маслото. Не закачай фабричния датчик. Купи си друг за тази цел.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеИ долу на охладителя на маслото където е и маслениа филтър има две пробки. Там се закачат датчиците за налягане и температура на маслото. Не закачай фабричния датчик. Купи си друг за тази цел."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Там на пробките маслото идва директно от мотора. Демек загрято, под налягане. По-подходящо от това място ако има здраве му кажи.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСигурен ли си че и там става и е удачно - казаха ми че е най - добре да се сложи с преходник на мястото на сегашния датчик дето е отзад на блока.....
Comment
-
Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 23:14."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment